Bitcoin kopen

Veilig Bitcoin kopen

Als je wilt beginnen met Bitcoins is het fijn als je een basis kennis hebt, zodat je weet waar je aan begint. Als er aan toe bent kun je daadwerkelijk Bitcoin kopen en op je eigen (digitale) adres zetten zodat ze veilig in jouw eigen beheer zijn. Je moet Bitcoin kopen met écht geld wat vervolgens digitaal “ergens” staat. Dat kan in het begin onwennig zijn, helemaal niet vreemd. Als je eenmaal een beetje kennis van Bitcoins of andere cryptovaluta hebt kan Bitcoin kopen of een aankoop van andere cryptomunten spannend blijven, het is en blijft echt geld wat je uitgeeft en een support desk zoals bij een van de bekende Nederlandse banken is het niet. Als je een fout maakt, is er niet direct iemand waar je ondersteuning kunt vragen. Handel dan ook pas als je er een goed gevoel bij hebt.

Als je nog geen adres of wallet hebt dan hebben we hier een duidelijk beschrijving voor je beschikbaar. We vertellen je daar wat een adres, een wallet en een public key zijn. Ook geven we je instructies  hoe je deze aanmaakt en waar je voorzichtig mee moet zijn, we zetten veiligheid voorop en willen dat je vertrouwd bent met alles voordat je begint.

Als je de stap wilt zetten dan hebben wij een duidelijke handleiding voor je gemaakt waarin alles aan de orde komt. Je leert verschillende typen wallets (offline wallets, paper wallets, desktop wallets, mobile wallets en hardware wallets), we leggen uit hoe een aankoop werkt en hoe je de door jouw aangekochte Bitcoins op de verschillende typen wallets opslaat. Ook leren we je hoe je Bitcoins veilig opslaat voor de lange termijn. Of juist hoe je ze in het dagelijkse leven gebruikt.

We hebben dit allemaal in een duidelijke handleiding met grote screenshots ter verduidelijking verwerkt. Je kunt deze handleiding voor voordelige prijs bij ons aanschaffen. Er is veel informatie “gratis beschikbaar” op internet, maar wat is gratis? In de meeste gevallen betaal je met je privacy, of je maakt gebruikt van onveilige niet geverifieerde informatie. De aanschaf van een handleiding kan in je dat geval veel ellende besparen.

Veilige Bitcoin aankoop doen

Als jij een veilig Bitcoins of andere cryptovaluta wilt aankopen dan raden we je aan om dat bij een betrouwbare partij te doen. Het gaat tenslotte om écht geld wat je uitgeeft. Wij maken deel uit van het partnerprogramma van LiteBit en adviseren deze ook deze betrouwbare partij voor de aankoop van Crypto valuta. Helaas accepteert LiteBit op dit moment geen nieuwe klanten meer en moet je gebruik maken van een andere aanbieder. Op onze pagina “LiteBit klantregistratie gepauzeerd” in het menu Bitcoin Informatie vindt je hier meer informatie over.

Bitcoin Wallets maken en gebruiken.

Er zijn verschillende wallets, Online wallets (hot wallets), Offline wallets (cold wallets), Bitcoin clients voor op je computer (Electrum Bitcoin Wallet, Jaxx), Bitcoin Clients voor op je telefoon (Jaxx, en vele anderen), er zijn hardware wallets (Nano Ledger S, en anderen) en er zijn Paper wallets. Wat zijn de verschillen en welke is voor jou geschikt?

Het volgende komt aan de orde;

  • De verschillende typen Bitcoin Wallets
  • Bitcoin op een mobiele wallet
  • Bitcoin op een desktop wallet
  • Bitcoin op een hardware wallet
  • Bitcoin op een paper wallet (duidelijke stappen hoe je een Bitcoin paper wallet aanmaakt, daar Bitcoins op zet en hoe je controleert of je Bitcoins er ook écht op staan)
  • Bitcoin kopen
  • Bitcoin verkopen
  • Wat als je problemen ondervindt? Fouten bij je Bitcoin private key importeren, na importeren zijn Bitcoin tegoeden niet zichtbaar of problemen bij je Bitcoin verkooptransactie.
Met onze stap voor stap Bitcoin wallet handleiding leer je alles over Bitcoin wallets, Bitcoin private keys en hoe je koopt en verkoopt.
Je bestelt deze handleiding voor slechts 6,95. Na bestellen kun je direct aan de slag.