LiteBit geen voorraad

LiteBit geen voorraad? - Hoe kan dat...

De fanatieke handelaren onder ons hebben het vast gemerkt. De laatste tijd krijg je bij LiteBit steeds vaker de mededeling dat er 0 voorraad, of wel geen voorraad is. Hoe kan dit? Er is toch altijd vraag én aanbod? Waarom heeft LiteBit opeens geen voorraad meer om te verkopen? Dit is natuurlijk heel vervelend als je wat meer cryptovaluta wilt kopen, om welke reden dan ook. We hebben in december 2017 weer enkele stevige dips gehad. Als jou dit niet afschrikt, maar juist ziet als een mogelijkheid om weer goedkoper in te stappen, dan is het natuurlijk vervelend als je geen cryptocoins kunt kopen.

LiteBit geen voorraad? - En nu?

Als de voorraad op het moment dat jij bij LiteBit wilt kopen weer op is, dan zijn er natuurlijk wel alternatieven. Je kunt geregeld op LiteBit kijken om te zien of er al weer voorraad is. Je zal zien dat er regelmatig bij verschillende valuta wel weer voorraad is, en je dus gewoon kunt kopen. Echter in de meeste gevallen is de voorraad volledig op. Ga niet “desperate” zitten staren en refreshen tot er beschikbaarheid is, je zal daar gek van worden, het frustreert je en het is gewoon niet leuk om op die manier met iets gaafs als cryptovaluta bezig te zijn.

Een alternatief voor je kunnen andere sites, zoals LiteBit, zijn. Anyocoin direct en Bitonic zijn  goede sites waar je veilig cryptomunten kunt kopen. De ene site heeft een redelijk ruim aanbod, echter niet zo ruim als LiteBit. De andere site heeft helaas alleen Bitcoin. Als je toch wilt traden deze dagen van schaarste bij LiteBit, dan zouden dit goede alternatieven voor je kunnen zijn.

Onderstaande afbeelding geeft in een duidelijk voorbeeld aan hoe dit in zijn werk gaat en hoe het kan dat als jij eerst Bitcoin had, je nu ook Bitcoin Cash en Bitcoin Gold kunt hebben. Je hoeft ze echter niet allemaal te hebben, als jij simpelweg ná de hard fork tot Bitcoin Cash bent ingestapt in Bitcoin dan heb je natuurlijk alleen maar Bitcoin Gold.

In het voorbeeld staat een adres waarop Bitcoin staat (eenvoudigweg Address 1 genoemd). In het begin staat hier 1,5 btc op, er wordt een transactie gedaan van 2 btc, het saldo is dan 3,5. Nu vindt de hard fork plaats tot Bitcoin Cash. Je ziet 2 “paden”, waarop beiden dezelfde hoeveelheid staat, echter in Bitcoin en op tweede lijn Bitcoin Cash. In beide blockchains kunnen transacties gedaan worden, zoals je ziet staat het volledig los van elkaar. Nu vindt opnieuw een hard fork plaats op Bitcoin en ontstaat een nieuw spoort Bitcoin Gold. Je ziet dat het bij de fork een exacte kopie (hetzelfde saldo) is dan op de Bitcoin Gold blockchain. De transacties welke nu gedaan worden op deze twee blockchains staan volledig los van elkaar, zo ook volledig los van de Bitcoin Cash blockchain.

Wordt er dan nog wel wat verkocht?

Als je je afvraagt of LiteBit dan nog wel wat verkoopt, of dat er überhaupt nog wel eens nieuwe voorraad komt, dan geeft de volgende link je informatie. LiteBit publiceert hierop de laatste 1000 bestellingen. Zowel de laatste 1000 koop bestellingen als de laatste 1000 verkoop bestellingen.

Je vindt het 1000 laatste bestellingen overzicht van LiteBit hier: LiteBit laatste 1000 bestellingen

LiteBit geen voorraad