LiteBit klantregistratie gepauzeerd

LiteBit klantregistratie gepauzeerd

Dat is de tekst die je te zien krijgt als je momenteel bij LiteBit een account aan wilt maken “LiteBit klantregistratie gepauzeerd”. En nu? Hoor ik jullie vragen. Wat zijn de alternatieven? In dit artikel willen we een aantal alternatieven uitleggen. Pin ons er niet op vast als er bepaalde aanbieder waar wij heen verwijzen óók een klantenregistratie pauze heeft, wij controleren dit niet iedere dag. Kijk dus voor jezelf of de betreffende partij momenteel nieuwe klanten accepteert.

Wanneer accepteert LiteBit weer nieuwe klanten?

Hoewel wij deelnemen aan het partnerprogramma van LiteBit weten wij net zo weinig als jij waarschijnlijk. Het is niet duidelijk wat precies het probleem bij LiteBit is dat ze de klantregistratie gepauzeerd hebben. “Ze hebben het druk”, en daarmee is alles zo’n beetje wel gezegd. De reactietijd op vragen is ook enorm vertraagd in vergelijking met lang geleden. Met de enorme publiciteit en aandacht voor Crypto valuta is LiteBit, één van de grootste aanbieder in Nederland, dan ook op de radar van veel Crypto enthousiastelingen. Naast het feit dat ze de klantregistratie gepauzeerd hebben is het aanbod ook minimaal. Het grootste deel van de dag lijkt er geen aanbod te zijn. Soms biedt het terugkomen na een aantal uren de oplossing, maar het gaat moeizaam. Laten we hopen dat de klantregistratie pauze bij LiteBit snel tot een einde komt.

Alternatieven voor het kopen van Bitcoins bij LiteBit

Als jij de dupe bent van de klantregistratie pauze bij LiteBit dan kun je eventueel bij onderstaande partijen eens je geluk proberen:

https://anycoindirect.eu/

https://bitonic.nl/

https://btcdirect.eu

Let op voor woekerprijzen bij het aankopen van Bitcoins

Met vraag stijgt ook de prijs mee. Verkopende partijen kunnen hun winst niet op met alle aandacht voor het grote assortiment aan Cryptocoins. Of koersen nu stijgen of dalen, de verkopende partijen verdienen altijd. Zij verdienen een marge op aankoop en verkoop prijs. De prijs die jij krijgt bij je verkoop is altijd (veel) lager dan wanneer je bij diezelfde aanbieder de munt zou kopen, dat is één van de verdienmodellen van Crypto valuta aanbieders. Naast deze “spread” tussen aankoop en verkoopprijs vragen de meeste aanbieders ook transactie kosten, deze variëren van zo’n 30 cent tot zo’n 1,50. Ongeacht wat de koers doet, zolang er veel gehandeld wordt, wordt er geld verdiend door de aanbieder. Ze moeten dus wel een hele goede reden hebben om een tijdelijke klanten stop in te voeren en zo niet het maximaal haalbare te verdienen. De “LiteBit klantenregistratie gepauzeerd” zal dus zeker op termijn opgelost worden, als LiteBit een groter aantal transacties (en service verzoeken kan verwerken) en zodoende zelf ook meer geld kan verdienen aan transacties.  Ook bij Anycoin direct zien we de melding “Registratie van nieuwe accounts tijdelijk gesloten”.

Ons advies: Bekijk de sites regelmatig om te zien of er wellicht verandering is.

LiteBit klantregistratie gepauzeerd

Bovenstaande melding ontvang je als je momenteel wilt registreren bij LiteBit: “LiteBit klantregistratie gepauzeerd”.