Bitcoin Gold wallet beschikbaar maken uitleg

Handleiding Bitcoin Gold wallet beschikbaar maken.

Dit stappenplan laat je aan de hand van duidelijke screenshots en beschrijvingen Bitcoin Gold beschikbaar maken in een Bitcoin Gold wallet. Als jij voor ongeveer half oktober 2017 Bitcoin had, dan heb je nu diezelfde hoeveelheid Bitcoin Gold. Misschien herinner je je nog de hard fork van Bitcoin welke slechts kort geleden heeft plaatsgevonden. Toen splitste Bitcoin op naar Bitcoin en Bitcoin Cash. Nu zorgt de hard fork er voor dat je Bitcoin Gold naast je huidige Bitcoins krijgt. Je kunt Bitcoin Gold niet in dezelfde wallet zien en je zal deze dus beschikbaar moeten maken op een andere wallet om er iets mee te kunnen doen.

We zijn momenteel een handleiding voor het schrijven om jouw Bitcoin Gold in handen te krijgen. Als jij op de hoogte wilt blijven, laat dan hieronder alvast je gegevens achter. Zodra wij de handleiding over Bitcoin Gold klaar hebben dan ontvang je als eerste een bericht. De Bitcoin Gold handleiding zal, zoals je gewend bent van ons, bestaan uit een duidelijk stappenplan met heldere screenshots zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Of je nu jouw Bitcoin Gold wilt bewaren en ziet als lange termijn investering, of je wilt je Bitcoin Gold verkopen, wij helpen je erbij.

Wees de eerste als wij onze Bitcoin Gold wallet handleiding publiceren

Laat hier onder je gegevens achter en wij laten het weten als onze Bitcoin GoldĀ  wallet handleiding beschikbaar is.