Contact Beginnen met Bitcoin

Contact met Beginnen met Bitcoin

Beginnen met Bitcoin geeft je verschillende mogelijkheden om kennis op te doen. Hieronder lees je de mogelijkheden. Heb je andere vragen over onze producten of diensten dan horen we dat graag. Je kunt Beginnen met Bitcoin bereiken via onderstaand contactformulier of via het telefoonnummer 020-2619121 (Op werkdagen van 09:00 tot 18:00). Wij er ervaren regelmatig drukke piek-perioden en kunnen je dan niet direct te woord staan. Je kunt dan een bericht achterlaten maar nog fijner is het als je jouw vraag via het contactformulier naar toe wilt sturen. We kunnen dan vooraf uitzoeken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Één op één hulp bij het gebruik van Bitcoin en andere crypto valuta.

Wil jij hulp bij het vinden of installeren van de juiste programma’s, het aanmaken van Cryptocoin wallets of bij het doen van je (eerste) aankoop? Dan is persoonlijke hulp waarschijnlijk welkom. Naast het aanbieden van onze Bitcoin en altcoin  handleidingen krijgen we steeds vaker de vraag of we persoonlijk kunnen helpen. Omdat we hier graag in willen faciliteren onderzoeken we de mogelijkheden hiervoor.

Als jij interesse hebt om persoonlijk geholpen te worden dan zouden we het fijn vinden als je via het contact formulier aangeeft waar jouw hulpvraag precies zit. We kijken of we iets voor je kunnen betekenen en zullen dat voorstellen. Als je gebruik wilt maken van onze persoonlijke hulp dan verwelkomen we je graag op ons kantoor in Eindhoven, kortbij het Centraal Station gelegen. Voor je sessie kun je veilig met pin of betaalpas betalen.

 

Veiligheidswaarschuwing voor je eigen belang

Veiligheid staat voorop. Vooraf willen we duidelijk zeggen dat het bij de aankoop van cryptocoins van essentieel belang is dat je je privé gegevens niet deelt.

Nogmaals; je private key (en de QR code welke daarvoor staat) moet je aan niemand geven. Wij helpen jou hier graag bij en doen het graag voor. Omdat het toch een kwestie van vertrouwen is, en wij zeker weten dat wij niet aan jouw munten kunnen komen, creëren we vaak een adres, paper ledger, of wat er dan ook gewenst is als voorbeeld. We kunnen daar symbolisch de waarde van één euro op zetten. Jij weet op dat moment hoe het werkt en kunt het vervolgens zelf. Van de paper ledger die jij er na zelf maakt hebben wij geen weet. Jij bent dan de enige die de persoonlijke gegevens daarvan heeft. Dit laatste vinden wij de meest prettige manier van werken, simpelweg omdat wij je op weg willen helpen en je alles behalve een slechte eerste ervaring willen geven. Als je andere behoeften voor hulp hebt horen we dat ook graag.

Werkwijze en disclaimer

Het aanmaken van wallets en transacties uitvoeren moet niet gehaast gaan. Dat is niet omdat wij graag veel tijd met jou zitten, maar omdat veiligheid en controle voorop staan. Om welk bedrag het ook gaat, het is jouw geld en daar ga je voorzichtig mee om. We controleren zaken dubbel alvorens iets te doen.

Als je voor één munt, bijvoorbeeld Bitcoin, een wallet aangemaakt wilt hebben en een eerste aankoop wilt doen dan redden we dat in 1 uur. Er is dan nog tijd voor uitleg over het veilig bewaren en alternatieven om je crypto coins op te slaan. Wil je verschillende cryptocoins kopen dan komen we al snel aan 2 uur. In die tijd kunnen we (indien nodig) diverse software installeren en de aankopen doen. Heb jij uitgebreidere vragen dan kunnen we daar een langere sessie voor plannen.

Beginnen met Bitcoin zal in geen enkel geval advies geven om een bepaalde crypto coin wel of niet te kopen. De beslissing ligt altijd bij de klant zelf, wij faciliteren alleen. Beginnen met Bitcoin kan dan ook nooit aansprakelijk gesteld worden voor verliezen op welke wijze dan ook, hiervoor vragen wij vooraf ook aan de klant om te tekenen. Dit is om aansprakelijk bij de volgende zaken uit te sluiten;

  • Er wordt gebruik gemaakt van de computer van de klant, wij staan niet garant dat uw apparatuur virusvrij is. Waar mogelijk helpen wij u, echter ligt de verantwoordelijkheid om deugdelijke apparatuur te hebben bij de klant.
  • Wij zullen u duidelijk aangeven welke informatie u nooit aan derden mag geven of mag verliezen. De verantwoordelijkheid om dit niet te doen ligt bij de klant.
  • Beslissingen genomen om een bepaalde crypto coin aan te kopen worden door de klant zelf gemaakt en zijn onomkeerbaar. Wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen door een dalende koers.
  • Wij werken zeer voorzichtig en nemen geen risico’s als er iets niet in orde lijkt te zijn. Wij behouden ons het recht om als apparatuur niet deugdelijk lijkt of er zich andere veiligheidsrisico’s voordoen een bepaalde actie niet uit te voeren. Als de klant door wenst te gaan tegen het advies in dan zal dit op risico van de klant zijn.

De sessie kan maximaal genoten worden door  2 personen. Indien je met meer aanwezig wilt zijn vragen we dit van te voren aan te geven, wij zullen de mogelijkheden dan bekijken.

Sessies in de avonduren zijn mogelijk.

Tarieven

Prijzen zijn inclusief 21% btw. Indien zakelijk afgenomen dan kan btw teruggevorderd worden. Btw bon kan op aanvraag verstrekt worden.

Aanbieding; 1 uur persoonlijke hulp voor 99,-

1 uur persoonlijke hulp – 150 euro.

2 uur persoonlijke hulp – 250 euro.

3 uur persoonlijke hulp – 350 euro.

Betaling kan veilig plaatsvinden op kantoorlocatie via PIN, betaalpas, creditcard betaling of contant.